De scrub van Argandia heeft vele unieke eigenschappen. Uiteraard de werking van zuivere Arganolie en Oranjebloesem. Daarnaast zijn de scrubkorreltjes van Bamboe, dus 100% natuurlijk. Bamboe staat bekend om het verstevigen van het collageen en is onmisbaar voor de celwand. Niet alleen afvalstoffen worden versneld afgevoerd, ook kleine oneffenheden verminderen en het gelaat bruint sneller. Eens per twee weken scrubben is ruim voldoende. Geschikt voor ieder huidtype zonder actieve acne, rosacea of couperose

Hiermee kan de zoete Etherische olie nog wel het meest worden gezien als ondersteunend en kalmerend. Ook voor de huid is het een weldoener. Oranjebloesem laat de huid er minder verslapt, droog en vermoeid uitzien. De Arganolie wordt ingezet bij huidproblemen als gesprongen adertjes en littekens. Etherische olie van oranjebloesem stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen.

Een mooie, zuivere huid begint bij de eerste stap: reinigen. Dit ritueel mag je nooit overslaan. Met de Argan Reiniging Masker van Argandia eindig je de dag met een zijdezachte, gereinigde huid.

 

The post Argandia<br><b> Arganolie Mild Gezichtsscrub</b><br> Intensieve gezichtsverzorging<br> Droge & Vochtarme Huid appeared first on Argandia.

Source: old news items

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.